ParcisPoints login
+31 (0)85 877 1007

ParcisPoints: so right, so smart!

Het ParcisPoints-programma is een uniek loyalty-concept dat voor menig organisatie zijn waarde al bewezen heeft.

Het ParcisPoints-programma beloont de klant of medewerker voor de loyaliteit die hij of zij toont of voor de inspanning die hij of zij levert. Het ontzorgt de manager terwijl het tegelijkertijd opbrengsten en besparingen vergroot. Meer duurzaamheid en efficiency en een hogere medewerker– en klanttevredenheid liggen in het verschiet. So right, so smart!

Gebruikers

Gebruikers

Het sparen van ParcisPoints gaat vanzelf en je kunt op de voet volgen wat je spaart.

Ben je de medewerker die zich inspant voor die ene doelstelling? Of ben je klant die beloond wordt voor loyaliteit? Wanneer je beloond wordt met ParcisPoints, heb je steeds maximaal inzicht in de resultaten van je eigen gedrag. Het sparen van ParcisPoints gaat vanzelf en je kunt op de voet volgen wat je spaart. Je ziet de beloning en het aantal ParcisPoints vanzelf toenemen. Zo wordt het sparen van ParcisPoints een ware sport! Een leuk gespaard saldo kun je al snel omzetten in een flitsend cadeau. Hoeveel punten je hebt, zie je door in te loggen via de website http://www.parcispoints.eu. Maar je kunt je gegevens ook in één oogopslag raadplegen via de Webapp op je smartphone. Zo heb je alle informatie over ParcisPoints op ieder gewenst moment bij de hand.

Parcis Store

Parcis Store

Met het sparen van ParcisPoints liggen deze cadeaus binnen de kortste keren binnen handbereik.

Een bezoek aan de ParcisStore lijkt wel een uitje. De cadeaus zijn niet mis. Wat te denken van die fraaie espressomachine, theeset, fiets of iPad? Met het sparen van ParcisPoints liggen deze cadeaus binnen de kortste keren binnen handbereik. En mocht je saldo nog niet voldoende zijn voor het cadeau dat je wenst? Geen nood, je kunt desgewenst je cadeau eerder verkrijgen door bijbetaling via iDeal. Gemakkelijk, snel en klantvriendelijk!

Battles

Battles

Het sportieve element krijgt nog een extra stimulans bij de Battles die RegoParcis ieder kwartaal organiseert.

Het sparen van ParcisPoints is voor velen een sport op zich. Het sportieve element krijgt nog een extra stimulans bij de Battles die RegoParcis ieder kwartaal organiseert. Hoe scoor je in besparend gedrag ten opzichte van je collega? Het leidt tot hilariteit, competitie en sportiviteit. Samen zorgen deze elementen voor een nog bewuster gedrag. Uiteraard zijn er leuke prijzen te winnen!

Managers

Managers

Het unieke van onze programmering is, dat deze jou geen extra werk oplevert.

Het unieke van onze programmering is, dat deze jou geen extra werk oplevert. Sterker nog via ons ParcisPoints-programma krijg je als manager een volledig inzicht in alle gegevens die je wenst. Alle informatie kan met één druk op de knop eenvoudig worden opgeroepen via PC, Mac of tablet. Van managementrapportages op ieder niveau tot informatie voor de individuele medewerker. Op ieder moment van de dag heb je actuele en betrouwbare informatie. Jij zit aan de knoppen, terwijl je een uniek overzicht hebt.

Hoe werkt het ParcisPoints-programma?

Medewerkers of klanten van bedrijven krijgen ParcisPoints als blijk van waardering bijvoorbeeld voor:

 • Brandstof besparing

  De besparing die zij realiseren op brandstof.

 • Schadebeperking

  De beperking van schades.

 • Bandenwissel

  De besparing door middel van tijdige (zomer/winter-) bandenwissel.

 • Verkoopdoelstellingen

  Het behalen van verkoopdoelstellingen.

 • E-learning

  We maken het leuk en stimuleren medewerkers om te starten, doorlooptijden en deadlines te halen.

 • Aankopen bij aangesloten winkels

  De aankopen bij de ons aangesloten winkels.

 • Tele- en datacommunicatie

  De besparing door efficiënt gebruik van tele- en datacommunicatie.

Het voordeel van deze beloning wordt al snel duidelijk bij een bezoek aan de ParcisStore. Hier kun je de gespaarde ParcisPoints omzetten in aantrekkelijke cadeaus tegen inlevering van de gespaarde punten.

Powered by RegoParcis

0

Live
vandaag

0

Euro's bespaard
vandaag

9606273

CO2 bespaard
vandaag

169

e-Learners
vandaag