ParcisPoints login
+31 (0)85 877 1007

Unieke samenwerking

Onze loyalty-programma’s worden breed gedragen en in allerlei branches toegepast.

Dit onderscheidend vermogen start al in de wijze waarop het programma voor jouw organisatie tot stand komt. De structuur ligt klaar bij RegoParcis en hoeft alleen op jouw aanwijzingen aangepast te worden aan de wensen van jouw organisatie. Zoals het vaste patroon voor een kostuum op maat gesneden wordt voor die specifieke klant, uitgevoerd met alle knopen en stiksels die de klant in zijn maatkostuum wenst. Het gaat om een unieke samenwerking, met communicatiemiddelen die passen bij jouw organisatie en de wensen en behoeften van deze tijd. Wat volgt is begeleiding door een team dat jouw wensen kent. En resultaten waar jij eerder alleen van durfde te dromen!

 • Scrum/agile-team

  Onze effectieve, snelle en duidelijke aanpak die ervoor zorgt dat je precies weet wat je krijgt en krijgt wat je wilt.

  Het ParcisPoints programma wordt breed gedragen, in allerlei branches toegepast. Tegelijkertijd is het een stuk maatwerkontwikkeling dat in nauw overleg met de klant tot stand komt. Dit gebeurt volgens de scrum/agile-methode. Een aanpak waarbij de klant deel uitmaakt van het multidisciplinaire team waarin onze programmeurs de software ontwikkelen: toegespitst op de organisatie van de klant. Een effectieve, snelle en duidelijke aanpak die ervoor zorgt dat je precies weet wat je krijgt en krijgt wat je wilt.
  Scrum/agile-team
 • Support-team

  De bespaar- én beloningsprogramma’s die RegoParcis biedt, omvatten alle ondersteuning die je kunt bedenken, inclusief de bijbehorende marketing, communicatie en implementatie.

  Programma's die wij bieden, omvatten alle ondersteuning die je kunt bedenken, inclusief de bijbehorende marketing, communicatie en implementatie.
  Support-team
 • Solide ICT-platform

  RegoParcis’ ICT-systeem werkt ultra flexibel en de betrouwbaarheid is in de hoogste mate gegarandeerd.

  Achter de schermen gebeurt heel veel. Onze innovatieve technologie heeft haar nut al in ruime mate bewezen. Het systeem werkt ultraflexibel en de betrouwbaarheid is in de hoogste mate gegarandeerd. Enkele gegevens:

  • De RegoParcis-programmering draait op het Linux CentOS-platform;
  • Alle hardware is redundant uitgevoerd, wat de continuïteit zoveel mogelijk waarborgt (‘no single point of failure’) en risico’s op uitval tot een minimum beperkt;
  • Het risico van stroomuitval is zoveel mogelijk tot een minimum beperkt in Service Level Agreements van de onderhouds- en servicecontracten met onze providers (noodaggregaten);
  • Het systeem biedt in principe de meest gangbare data extract mogelijkheden (CSV, XML en JSON JavaScript Object Notation);
  • De meest gangbare http-, ftp- en mailprotocollen worden ondersteund;
  • De beveiligingsrichtlijnen komen overeen met die van OWASP.
  Solide ICT-platform

Powered by RegoParcis

0

Live
vandaag

0

Euro's bespaard
vandaag

9606273

CO2 bespaard
vandaag

169

e-Learners
vandaag